Op zaterdag 5 oktober is het weer zover: Nationale Kringloopdag! Een dag die volledig in het teken staat van de kringloopwinkels in Nederland. Ook onze filialen doen mee met leuke acties!

✨ Bij GoudGoed in de Protonstraat, Damsterdiep, Winsum en Uithuizen krijgen klanten op vertoon van hun kassabon een heerlijk stukje huisgemaakte taart van zorgboerderij De Stiep, samen met een kop koffie of thee.
✨ Benieuwd waar jouw afgedankte kleding naartoe gaat? GoudGoed Damsterdiep biedt op Nationale Kringloopdag twee rondleidingen door de indrukwekkende werkplaats waar het textiel uit de hele stad Groningen wordt verzameld en gesorteerd. Een unieke kans om te zien wat er achter de schermen gebeurt!
Er zullen twee rondleidingen gehouden worden; eentje om half 11 en een om half 3. Verzamel 5 minuten van tevoren bij de boekenhoek!
✨ Ook bij onze collega’s van Hergebruik Plus in Appingedam zijn er speciale aanbiedingen. Shop je in een vintage-outfit, dan ontvang je 10% korting op je aankoop! Daarnaast kun je een zak kleding scoren voor slechts €12,50. Als kers op de taart hebben ze daar een winactie! Lever je kassabon in en maak kans op de volgende prijzen:

  1. Een high tea voor twee bij theeschenkerij Ewsum
  2. Een waardebon van €20
  3. Een waardebon van €10

Mis het niet en kom langs voor een dag vol verrassingen!