GoudGoed Winschoten


Papierbaan 60
9672 BH Winschoten

Tel: 0597 43 03 82

GoudGoed Winschoten


Papierbaan 60
9672 BH Winschoten

Tel: 0597 43 03 82

Openingstijden winkel:

Maandag t/m zaterdag
9.30 tot 16.00 uur

Inbreng:
Maandag t/m vrijdag
9.30 tot 12.00 – 12.30 tot 14.30 uur
Zaterdag van 9.30 tot 12.00 uur

Openingstijden winkel:

Maandag t/m zaterdag
9.30 tot 16.00 uur

Maandag t/m vrijdag
9.30 tot 12.00 – 12.30 tot 14.30 uur
Zaterdag van 9.30 tot 12.00 uur

 

Kringloopwinkel Winschoten

Je vindt hier mooie en goede tweedehands spullen. In de eigen bakkerij worden taarten en andere lekkernijen gebakken.

Hout- & metaalafdeling

De meubelen die hier gemaakt worden, worden ook in onze winkel verkocht. Ook kunnen wij meubelen maken naar de wens van de klant.

Station Winschoten

In het stationsgebouw is een divers aanbod van diensten, zoals de koffiecorner en de verkoop van artikelen.

Kringloopwinkel

Sinds 2013 is uw kringloopwinkel gevestigd aan de Papierbaan 60 te Winschoten, gelegen op de route van Intratuin naar het Centrum van Winschoten.

Je vindt hier mooie en goede, op categorie gesorteerde tweedehands spullen. Wij hebben onze winkel onderverdeeld in verschillende ruimtes waarin de tweedehands goederen opgesteld/uitgestald staan. Een ruimte speciaal voor onze grote collectie aan kleding voor hem en haar, voor groot en klein, woningtextiel en schoenen. Daarnaast zijn er ruimtes voor “Kleingoed”, Keukenspullen, een grote hal met een diversiteit aan meubelen, bedden + toebehoren en fietsen.

Een andere ruimte is volledig ingericht voor onze boeken, lp’s, cd’s en dvd’s. Ook hebben wij op diverse plekken in de winkel een groot assortiment aan speelgoed voor groot en klein. Puzzels, spelletjes en speelgoed.

Banketbakkerij
Een speciale hoek is ingericht als koffiecorner waar je onder het genot van een kopje koffie of thee kunt genieten van diverse soorten gebak welke dagelijks in onze eigen banketbakkerij worden gemaakt: Appeltaart, Noten-karameltaart maar ook gevulde koeken en “Appelmeisjes”.

Thema’s 
Wij besteden geregeld aandacht aan bepaalde thema’s zoals kerst, pasen, koningsdag, moeder- en vaderdag. Er worden door diverse deelnemers bijvoorbeeld kerst- en paasstukjes gemaakt die te koop worden aangeboden in de winkel.

Spullen over?

Inbreng

Als je spullen over hebt, kun je die bij ons inleveren. De inbrengtijden kunnen per vestiging verschillen. Kijk daarom altijd eerst bij de vestiging naar keuze.

Laten ophalen

Laat je spullen gratis ophalen. Bel met een GoudGoed winkel in de buurt om een (ophaal) afspraak in te plannen.

Leegruimen woning

Wij kunnen helpen met het leegruimen van een woning. De spullen die je kwijt wilt, nemen we voor je mee. Vraag naar de mogelijkheden.

Inbreng & ophalen

Wij halen tweedehands spullen kosteloos bij je op. Met enkele uitzonderingen komt alles wat je in huis hebt hiervoor in aanmerking. Onze chauffeur heeft het eindoordeel of we goederen wel/of niet meenemen.

Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we met je door welke spullen wij kunnen ophalen en spreken we een ochtend met je af waarop wij bij je langskomen.

Omdat wij over één vrachtwagen beschikken proberen wij tussen 8.30 en 11.30 zoveel mogelijk ritten in te plannen. Het exact tijdstip afspreken is daarom niet mogelijk.

Je kunt goederen ook inbrengen aan de zijkant van ons pand aan de Papierbaan 60. Onze medewerkers helpen graag met het uitladen van de goederen.

Leegruimen woning

Heb je een complete inboedel die weg moet?

Wij halen het bij je op!

 1. Bel voor een afspraak of kom even langs in de winkel.
 2. We maken een afspraak om samen met jou de betreffende inboedel te bekijken in verband met de inzet van transport en mensen.
 3. Met jou wordt
  – eventueel een prijs afgesproken
  – een lijst opgemaakt van de door ons op te halen spullen
  – een datum geprikt waarop wij de spullen komen halen.
 4. Na het ophalen verwijderen wij ook eventueel grofvuil uit de overeengekomen ruimte(n) en laten deze helemaal opgeruimd en veegschoon achter.
  Wanneer goederen niet geschikt blijken te zijn voor de kringloop of de normale afvalverwerking (bijvoorbeeld bij asbest of andere gevaarlijke stoffen), verwijst GoudGoed je door naar de milieudienst van de gemeente Oldambt.

Wij behouden ons het recht om de inboedelopdracht tijdens de kijkafspraak af te wijzen, bijvoorbeeld als de kosten de baten niet dekken of als de inboedel ongeschikt is voor kringloop. In dit geval kunnen wij alsnog (indien gewenst) uitsluitend de bruikbare spullen meenemen en/of de ruimte alsnog tegen betaling veegschoon opleveren.

Wat nemen wij niet mee:
matrassen, zonnebanken/zonnehemels, chemisch afval (waaronder verf-/spuitbussen en toebehoren), gasflessen en goederen die niet voor verkoop geschikt zijn.

Hout- & metaalafdeling

De meubelen die hier gemaakt worden, worden in onze winkel verkocht. Daarnaast kan er ook naar wens en op bestelling houten en metalen meubelen gemaakt worden. Bekijk het actuele aanbod in de winkel. Wil je graag een bestelling plaatsen of heb je vragen? Bel naar 0597 43 03 82 of neem contact op via de mail.

Station Winschoten

In het stationsgebouw is een divers aanbod van diensten, zoals de fietsreparatie, de koffiecorner en de verkoop van artikelen die gemaakt zijn bij GoudGoed Atelier. De huiselijk ingerichte gemeenschappelijke ruimte biedt voor iedereen een plek om tot rust te komen.

Koffiecorner
Hier kan men terecht voor een heerlijk bakje koffie, thee, frisdrank of een warme snack.