GoudGoed Uithuizen


Industrieweg 1
9981 HJ Uithuizen

Tel: 0595 43 37 67

GoudGoed Uithuizen
Industrieweg 1
9981 HJ Uithuizen

Tel: 0595 43 37 67

Openingstijden winkel:

Dinsdag t/m vrijdag
9.00 tot 16.30 uur

Zaterdag
10.00 tot 16.30 uur

Inbreng:

Dinsdag t/m vrijdag
9.00 tot 16.00 uur

Zaterdag
10.00 tot 16.00 uur

GoudGoed Uithuizen

Onze kringloopwinkel in Uithuizen is een gezellige sfeervolle plek om te winkelen en te ontdekken hoe goed en mooi tweedehands spullen nog zijn. De winkel is overzichtelijk en netjes ingericht, alle spullen staan op categorie ingedeeld. Naast onze kassa vind je een tafel waar je tussen het winkelen door een heerlijk kopje koffie kunt drinken.

GoudGoed Uithuizen

De winkel

Wij hebben de kleding gesorteerd op kleur en maat. Zo vind je gemakkelijk iets dat bij je past. In de winkel hebben we ook twee pasruimtes waar je de kleding kunt passen. We hebben een uitgebreide boekenhoek met een groot aantal genres. Aan de leestafel kun je rustig een paar exemplaren inzien. Heb je zin in koffie? Naast onze kassa kun je aan tafel plaatsnemen om een kopje koffie te drinken. 

Niet alleen onze kleding is op kleur gesorteerd, ook ons kleingoed past bij elkaar. We hebben stellingen met kop en schotels, bijpassende borden, ovenschalen en bestek. Zo kun je een complete huisraad bij elkaar verzamelen, of zelf een leuke combi samenstellen.

Ook voor meubels kun je bij ons terecht. Bedden, kasten, tafels, leuke eetkamersetjes, je vindt het allemaal bij ons in Uithuizen. Ideaal voor het voordelig inrichten van een studentenkamer of om eens iets te veranderen in de woonkamer.

Kom langs om de gezellige werksfeer te proeven bij Goudgoed Uithuizen!

  • kleding
  • boeken
  • kleingoed
  • keuken
  • woon- & slaapkamer

Cadeaubonnen

Nieuw bij GoudGoed Uithuizen, cadeaubonnen! Je kunt kiezen uit drie soorten:
Ter waarde van € 5,-
Ter waarde van € 10,-
Ter waarde van € 20,-

Leuk om te geven of om te krijgen!
De cadeaubon dient in een keer besteed te worden.

tip: in plaats van 1 bon voor € 20,- kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld 4 bonnen van € 5,-. De cadeaubonnen zijn alleen te besteden bij GoudGoed Uithuizen

medewerker deelnemer goudgoed uithuizen

Bij GoudGoed Uithuizen aan de slag?

Geen baan, maar wel collega’s? WerkPro helpt mensen – met en zonder zorgindicatie – bij GoudGoed aan een passende werkplek

Veilige werkplek

Wij bieden een veilige werkplek voor alle doelgroepen die dagbesteding zoeken. De mensen voor dagbesteding werken op verschillende afdelingen in de winkel maar ook is er de mogelijkheid om creatief bezig te zijn.