Over GoudGoed kringloop

Over GoudGoed kringloop

Recycle

Van de opgehaalde spullen wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Help mee met het terugdringen van de afvalberg. 

Werk

Er is van alles te doen in de winkel en in het magazijn. Bovendien zijn er ook verschillende administratieve werkzaamheden. Daarnaast zijn er ook nog andere werkzaamheden zoals kassa draaien, klanten helpen, broodjes afbakken en het netjes houden van de winkel.
Bel Rianne als je vragen hebt of interesse: 06 5048 9420

Donaties

GoudGoed ondersteunt verschillende bedrijven en initiatieven.

Over GoudGoed

De kringloopbedrijven van GoudGoed zamelen bruikbare goederen in. Goederen worden afgeleverd bij inbrengpunten of worden (gratis) opgehaald. Alles wat nog bruikbaar is wordt gesorteerd en indien nodig gerepareerd. De artikelen worden geprijsd en verkocht in een van de GoudGoed kringloopwinkels.

GoudGoed heeft:
– 6 kringloopwinkels
– 3 locaties met zorgartikelen
– Inzamel- & kledingsorteerbedrijf: GoudGoed Textiel

GoudGoed kringloop recyclet ongeveer 90% van de ingebrachte goederen. Klanten kunnen voor een leuke prijs goede en unieke spullen kopen.

Zorgartikelen
Het assortiment is uitgebreid met tweedehands zorgartikelen. Zorgartikelen zijn te vinden bij GoudGoed kringloop locaties in Winschoten, Uithuizen en Winsum.

  Inzameling oud papier
  In opdracht van de gemeente Groningen haalt GoudGoed het oud papier op. Wil je weten wanneer we bij jou langskomen? Bekijk de afvalwijzer van de gemeente Groningen.
  Heb je andere vragen? Bel 050 503 90 80.

  Wat gebeurt er met de opbrengst?

  De zorg voor mensen en de zorg voor het milieu. Dat zijn de twee doelstellingen van GoudGoed. GoudGoed heeft geen winstoogmerk en is onderdeel van stichting WerkPro. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden hier begeleid en opgeleid zodat hun kans op een reguliere baan toeneemt. Mensen zetten al werkend stappen naar zelfstandig leven, wonen en werken. De begeleiding is gericht op versterken van individuele mogelijkheden en een betere arbeidsmarktpositie.

  • Begeleiden en opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Ondersteunen van verschillende goede doelen.
  • Huur, onderhoud- en personeelskosten

  Wij zetten ons in voor de samenleving

   
  GoudGoed Textiel doneert

  GoudGoed Textiel doneert

  GoudGoed ondersteunt verschillende goede doelen, bedrijven en initiatieven op zowel structurele als incidentele basis. GoudGoed doneert kleding, oude t-shirts gaan naar mensen die werken in de asbestverwijderingsbranche, oude handdoeken naar het Zeehondencentrum, wol gaat naar de tapijtindustrie en katoen naar fabrikanten van poetslappen en reinigingsdoekjes. 

  GoudGoed Textiel en Zeehondencentrum Pieterburen

  GoudGoed Textiel en Zeehondencentrum Pieterburen

  Regelmatig treft GoudGoed Textiel handdoeken aan in de zakken met ingezamelde textiel. Die houden we apart voor het Zeehondencentrum in Pieterburen. Als we voldoende verzameld hebben, gaat een met handdoeken gevulde auto naar Pieterburen. De medewerkers van de crèche gebruiken de handdoeken om zeehonden schoon te maken. Ook worden de handdoeken gebruikt om zieke, opgevangen zeehonden in te wikkelen.

  Zorgartikelen

  Zorgartikelen

  GoudGoed biedt tweedehands hulpmaterialen aan. Mensen weten vaak niet wat ze moeten doen met een overgebleven rollator, bloeddrukmeter of verpakt incontinentiemateriaal. Via GoudGoed krijgen deze artikelen een tweede kans.

  GoudGoed heeft op dit moment zorgartikelen in Winschoten, Uithuizen en Winsum