GoudGoed Damsterdiep

Damsterdiep 269
9713 EE Groningen

E-mail: goudgoedreceptie@werkpro.nl

Telefoon: 050 503 90 80

GoudGoed Damsterdiep 

Damsterdiep 269
9713 EE Groningen

 

E-mail: goudgoedreceptie@werkpro.nl

Tel: 050 503 90 80

Openingstijden winkel:
 Maandag t/m zaterdag
10.00 tot 17.00 uur

Inbreng van spullen:
Maandag t/m zaterdag
10.00 tot 16.00 uur

Spullen over?

Inbreng

Als je spullen over hebt, kunt je die bij ons inbrengen. Van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 16:00. Aan de zijkant van ons gebouw kan je spullen brengen.

Laten ophalen

Het is ook mogelijk om de spullen gratis door ons te laten ophalen. Bel gerust naar 050 503 90 80 om een ophaalafspraak in te plannen.

Leegruimen woning

Wij kunnen ook helpen wanneer een woning leeggeruimd moet worden. De spullen die je kwijt wilt, nemen we dan mee. Wij laten de woning veegschoon achter.

Haal en brengservice

Wil je spullen kwijt? Het is mogelijk om spullen gratis door ons op te laten halen. We vragen je wel om de spullen buiten klaar te zetten. Houd hierbij rekening met het weer, want natgeregende spullen kunnen we helaas niet meer gebruiken en nemen we niet mee.

Vragen of een afhaalafspraak maken? Bel: 050 503 90 80

Grote spullen gekocht, maar zit je met vervoer?
GoudGoed biedt een brengservice aan: voor €15 (ongeacht de hoeveelheid) vervoert GoudGoed je gekochte spullen naar de gewenste locatie in en rondom de stad Groningen. Buiten de stad komt er €2 per km bij. De spullen worden op de begane grond bij het gewenste adres geleverd.

De volgende spullen kunnen wij niet ophalen en kunnen ook niet ingebracht worden:

Z
Eenpersoonsbed
Z
Matrassen
Z

Dekbedden en hoofdkussens (tenzij nieuw in de verpakking)

Z
Speelgoed, spelletjes en puzzels
Z

Kinderwagens, bedje, maxi cosi, kinderstoel

Z
Chemisch afval
Z
Zonnehemel, zonnebank, gezichtsbruiner
Z
Vloeistoffen
Z

Gastanken

Winkel

Onze kringloopwinkel aan het Damsterdiep in Groningen is de ideale plek om te ontdekken hoe mooi en goed tweedehands spullen nog kunnen zijn. De winkel is ruim opgezet en de spullen zijn overzichtelijk en per categorie verdeeld door de winkel.

Bij binnenkomst zie je eerst onze uitgebreide kledingcollectie, niet alleen gesorteerd op dames- heren- en kinderkleding, maar ook op kleur. En natuurlijk zijn er in de winkel pashokjes aanwezig.

Verder hebben we een uitgebreide boekencollectie met een gezellige leeshoek. In de winkel hebben we meerdere aparte hoekjes ingericht, bijvoorbeeld een hoekje met speelgoed voor de kinderen. 

Tussen de ingebrachte kleding vinden we tijdens het sorteren af en toe de mooiste vintage kleding en accessoires. Deze hebben we daarom voor jou verzameld in onze vintagehoek.

Wij zijn een PostNL pakketpunt, dit betekend dat je bij GoudGoed Damsterdiep pakketjes kunt ophalen en versturen.

Voor de winkel en het pakketpunt gelden dezelfde openingstijden.

 

Barbier Cengiz

Heren opgelet! Bij barbier Cengiz kun je je laten knippen en scheren tegen zeer lage prijzen. Alle modellen zijn mogelijk bij deze barbier met 16 jaar ervaring.
06 41 93 93 85

Koffie

Tijdens het winkelen in onze kringloopwinkel kun je tussendoor ook komen genieten van een heerlijk bakje fairtrade koffie.